Heidi Yasmin Tharaldsen

Return to Directory
Heidi Yasmin Tharaldsen
Address
Kristiansand
Phone
+4797157056
For deg som ønsker å forstå og regulere kroppslige reaksjoner, integrere traumer og sorg. Samtidig øke bevissthet rundt tilstedeværelsen i hverdagen.
Highest Level Completed
1-Trauma Themes
Session Formats Offered
In-Person, Online Video, Individuals, Group
Issues
Adoption, Anger Management, Anxiety, Behavioral Issues, Career Counseling, Child or Adolescent, Codependency, Coping Skills, Depression, Divorce, Domestic Abuse, Eating Disorders, Family Conflict, Grief, Infertility, Life Coaching, Life Transitions, Men's Issues, Parenting, Pregnancy, Prenatal, Postpartum, Relationship Issues, School Issues, Self Esteem, Sexual Abuse, Spirituality, Stress, Trauma and PTSD, Weight Loss, Women's Issues

Details

Søgne

Vi mennesker er gode på å fortelle historier, som sensorimotorisk psykoterapeut er jeg opptatt av å koble på kropp og følelser i tillegg til det kognitive. Under den prosessen finner vi ressurser som gjør at du kan integrere livskrisene på en trygg måte.
En bedre tilværelse kan gi sorg over det tapte, jeg blir med deg på veien mot balanse og integrasjon.

I sensorimotorisk psykoterapi utforsker vi kroppens uttrykk og innarbeidede mønstre, samtidig som vi kobler på det kognitive og emosjonelle.
Sammen bruker vi verktøy til å finne ro, ressurser og bedre livskvalitet hos deg.
Å integrere traumer og sorg kan gi deg et nytt perspektiv på livet, men også en sorg over det tapte. Hos meg blir du tålt og anerkjent akkurat der du er i prosessen, samtidig som at jeg bruker psykoedukasjon for å belyse ulike aspekter ved kriser og sorg.

I tillegg til lang arbeidserfaring med mennesker som lever vanskelige liv og utdanning i krise- og katastrofepsykologi, har jeg selv opplevd en rekke kriser, tap og sorg. Jeg har integrert livskriser ved hjelp av denne metodden, og finner det ekstremt nyttig i en hver hverdagssituasjon.

Ta kontakt så finner vi sammen ut av om dette er noe for deg.

♡ Heidi

Client Focus
Toddlers / Preschoolers (0 to 6), Children (6 to 10), Preteens / Tweens (11 to 13), Adolescents / Teenagers (14 to 19), Adults
Price
$ (Less than $90)
Language
Norsk
Therapist Gender
Female

Send Message